ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Από γκάφα σε γκάφα ο Κάριους (Video)

Από γκάφα σε γκάφα ο Κάριους (Video)

Ο Λόρις Κάριους έκανε ένα ακόμη λάθος στο φιλικό της Λίβερπουλ με την Τρανμίρ, χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και δίνοντας στο "πιάτο" το γκολ που δέχτηκε. (VIDEO)

Δεν έχει ανακτήσει την χαμένη του ψυχολογία ο Λόρις Κάριους και η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται στο ναδίρ. Ξέρει πλέον πως κάθε κίνησή του ελέγχεται διπλά και τριπλά, γνωρίζει ότι άπαντες περιμένουν στη γωνία για να τον πικάρουν και να τον χλευάσουν, έχει μονίμως στο μυαλό του ότι θα κάνει λάθος. Και ως γνωστόν, αν φοβάσαι ότι θα κάνεις λάθος, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί.

Δεν αισθάνεται σιγουριά και αυτοπεποίθηση, είναι αγχωμένος ακόμα και στα φιλικά μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, χαρίζοντας δυο γκολ στους μερένγκες και βάζοντας τα κλάματα στο φινάλε του αγώνα. Ο Γιούργκεν Κλοπ τον στηρίζει, το ίδιο και οι συμπαίκτες του, το θέμα όμως είναι να βοηθήσει και ο ίδιος τον εαυτό του.

Στο φιλικό 3-2 της Λίβερπουλ με την Τρανμίρ, έκανε ένα ακόμη λάθος, όταν έγινε σουτ, προσπάθησε να μπλοκάρει τη μπάλα, αυτή έφυγε από τα χέρια του, στρώθηκε σε αντίπαλο και εκείνος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Μια απλή επέμβαση, τη μετέτρεψε σε... ασίστ και λογικό ήταν το βίντεο να κυκλοφορήσει αμέσως και να γίνει viral. Θα πρέπει να ανασυνταχθεί και να βρει ξανά τη σιγουριά του στα γκολπόστ.

Δείτε τι συνέβη:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ