ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Τα τραγικά λάθη από Φαν Ντάικ και Άλισον έφεραν τα δύο γκολ των κανονιέρηδων

Arsenal's Alexandre Lacazette runs past Liverpool's goalkeeper Alisson before scoring his team first goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Liverpool at the Emirates Stadium in London, England, Wednesday, July 15, 2020. (Glyn Kirk/Pool via AP)
Arsenal's Alexandre Lacazette runs past Liverpool's goalkeeper Alisson before scoring his team first goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Liverpool at the Emirates Stadium in London, England, Wednesday, July 15, 2020. (Glyn Kirk/Pool via AP) AP

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και ο Άλισον έκαναν δύο τραγικά λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες της Άρσεναλ να πετύχουν ισάριθμα γκολ -από το πουθενά.

Η Άρσεναλ δεν είχε απειλήσει στο πρώτο μισάωρο του αγώνα τη Λίβερπουλ, αδυνατώντας να "πατήσει" στην περιοχή της. Κατάφερε όμως να σκοράρει στο 32ο λεπτό, μετά από ένα τραγικό -για την ποιότητα και την εμπειρία του- λάθος του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ πιέστηκε από τον Ρέις Νέλσον και σε προσπάθεια να πασάρει την μπάλα στον Άλισον, αυτό που έκανε ήταν να τη δώσει... έτοιμη στον Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Glyn Kirk/Pool via AP

Ο επιθετικός της Άρσεναλ κατάλαβε γρήγορα το λάθος του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, χώθηκε στη φάση, πέρασε τον Άλισον και σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης για τους "κανονιέρηδες".

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα (στο 42') ήταν η σειρά του Άλισον να πασάρει την μπάλα σε αντίπαλο. Αυτή τη φορά ήταν ο Αλεξάντρ Λακαζέτ εκείνος που έκλεψε, για να δώσει την ασίστ στον Ρέις Νέλσον, που εκτέλεσε εξαιρετικά μέσα από την περιοχή της Λίβερπουλ.



TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ