Οριστικό: Δεν βγάζει εισιτήρια η Λαμία για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωση της η Λαμία ξεκαθάρισε ότι θα εκδώσει εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο (17/2).

Συγκεκριμένα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ. Με ανακοίνωσή του οι γηπεδούχοι τονίζουν ότι δεν θα εκδώσουν κανένα εισιτήριο και πως δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα μπουν στο γήπεδο και οι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι του αγώνα, αλλά και οι κάτοχοι προσκλήσεων

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει πως δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου 17/2/2018 μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι του αγώνα και οι κάτοχοι προσκλήσεων, βάσει των συμβάσεων της ομάδας (Super League, χορηγοί κλπ).

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας αλλά και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, καθως για μας προέχει η προστασία των δύο ομάδων, του γηπέδου της πόλης μας καθώς και των στόχων μας που δεν μπορούν να τεθούν υπό κανέναν κίνδυνο στη συγκυρία αυτή.

Παρακαλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση να μεριμνήσει ώστε κανείς εκτός των κατόχων διαρκείας και προσκλήσεων (που πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν μαζί τους ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας – ταυτότητα-διαβατήριο) να μην έχει πρόσβαση στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για την κατανόηση".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

BTS: Το νέο πορνό που σαρώνει το Ίντερνετ

Αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι σήμερα είναι η πορνογραφία πίσω από την πορνογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24