ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Στην τελική ευθεία ο δανεισμός Ντέλετιτς από την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο δανεισμός του Μίλος Ντέλετιτς από την ΑΕΚ στη Λαμία καθώς ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται ν' ανάψει πράσινο φως για τη μετακίνησή του.

Η Λαμία ήθελε τον Μίλος Ντέλετιτς από το καλοκαίρι. Η απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο και η αλλαγή στην τεχνική διεύθυνση της ΑΕΚ είχαν ως αποτέλεσμα ο 26χρονος Σέρβος εξτρέμ να μείνει στην Ένωση.

Το ενδιαφέρον των Φθιωτών παράμεινε "ζωντανό" και κατά την τρέχουσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Το μόνο που έμενε ν' αποσαφηνιστεί ήταν εάν ο 26χρονος θα ήταν στα πλάνα του Ιταλού προπονητή του Δικεφάλου, Μάσιμο Καρέρα.

Τελικά, όπως φαίνεται, ανάβει πράσινο φως. Η μετακίνησή του στη Λαμία με δανεισμό για έξι μήνες μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μλαντένοβατς και στη συνέχεια μετακόμισε σε Βοϊβοντίνα και Νάπρεντακ.

Το 2014 βρέθηκε στη Ρουμανία. Αρχικά για τη Σατζεάτα και στη συνέχεια για τις Ακαντέμικα Άρτζες και Κλιντσένι. Επέστρεψε στην πατρίδα του για την Γιαγκοντίνα αρχικά και τη Ράντνικ αργότερα. Στην Ελλάδα ήλθε το 2016 για την ΑΕΛ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ