ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Σε διαπραγματεύσεις με Κόνιασπορ για πώληση του Τουράμ

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την Κόνιασπορ για την πώληση του πρώτου της σκόρερ, Τουράμ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Ο Τουράμ ήταν χρονικά η πρώτη μεταγραφή της Λαμίας κατά την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο. Η μεταγραφή "έσκασε", μάλιστα, χωρίς να έχει γραφτεί ή ακουστεί κάτι για τον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό της Κέρκυρας. Ο 28χρονος ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς την περυσινή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.

Εν ολίγοις ήταν στ'... αζήτητα. Είχε προταθεί σε αρκετές ομάδες της πρώτης κατηγορίας - ακόμη και σε μερικές της δεύτερες - δίχως να έχει βρει ανταπόκριση. Η Λαμία τον έκλεισε με σχετικά χαμηλό συμβόλαιο για την αξία του.

Είχε πετύχει μόνο ένα γκολ στις πρώτες αγωνιστικές, στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Ατρόμητο την 1η Σεπτεμβρίου. Μετά πήρε... μπρος. Γκολ νίκης κόντρα στο Βόλο, γκολ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στη Λάρισα, γκολ που άνοιξε το σκορ στο Κλεάνθης Βικελίδης, γκολ με τον ΟΦΗ. Κόντρα στον Ατρόμητο ήταν το έκτο του.

Ο 28χρονος πρώτος σκόρερ της Λαμίας με 6 γκολ σε 11 ματς πιθανότατα θα συνεχίσει στην Τουρκία και το Ικόνιο. Οι Φθιώτες βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις για την πώλησή του στην Κόνιασπορ, που θα καλύψει τη ρήτρα του ύψους 100.000 ευρώ. Η ομάδα της γειτονικής χώρας έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς μετά από 17 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 15η θέση της τουρκικής SuperLig.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα, ίσως και πριν το ματς της Λαμίας με τον Πανιώνιο για τη 17η αγωνιστική της Super League 1.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ