ΗΡΑΚΛΗΣ

Μανουέλ Ρόκα: "Δεν ήρθα στον Ηρακλή να κάνω τον μαλ@@@"

FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Παράγοντας του Ηρακλή έκανε παρατηρήσεις στον προπονητή του, Μανουέλ Ρόκα, την ώρα του αγώνα με την Κέρκυρα. Αυτός ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωση - στήριξης στον Ισπανό κόουτς από την ΠΑΕ.

Ο Ηρακλής αντιμετώπισε την Κυριακή (17/2) την Κέρκυρα για τη 17η αγωνιστική της Football League ( 1-1). Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο, ο διοικητικός υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλίας Θεοδωρίδης, αποφάσισε να κάνει έντονες παρατηρήσεις στον Μανουέλ Ρόκα, τεχνικό του Γηραιού.

Ο Ισπανός ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε: "Στην Ελλάδα, αλλά και στην Ισπανία βιαζόμαστε και είμαστε ικανοί να γκρεμίσουμε κάτι που κτίζεται για καιρό. Θεωρώ τιμή μου που είμαι προπονητής στον Ηρακλή, αλλά ήρθα εδώ για να χτίσω κάτι γερό και στέρεο, να φτιάξω μια ομάδα δυνατή, με φιλοσοφία το καλό ποδόσφαιρο, ώστε κι αν ανέβει κατηγορία να είναι ικανή να κοιτάει ψηλά. Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον μ… α!

Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν μπορούσε να οργανωθούμε με προοπτική το αύριο. Έχω να δω από κοντά τα παιδιά μου τόσο καιρό. Τα βλέπω μόνο μέσω Skype. Η δεύτερη ομάδα έχει 4-5 παικταράδες. Δεν αποτελεί λύση το να κάνουμε τόσες μεταγραφές μέσα στη σεζόν, με παίκτες, που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Πρέπει να έχουμε μια ομάδα χωρίς οικονομικά προβλήματα, χωρίς να παραβλέπω και το γεγονός ότι πρέπει να πληρώνουμε και τα χρέη που υπάρχουν".

Το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Ίβηρα τεχνικό: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, δηλώνει τη στήριξή της στον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σε μερίδα των Μ.Μ.Ε".

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην 8η θέση της Football League έπειτα από 17 αγωνιστικές με 23 βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον Σπύρο Μπαξεβάνο στο τιμόνι, πριν κοουτσάρει σε επίσημο ματς ανέλαβε ο Αλέκος Βοσνιάδης, ακολούθησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και τώρα ο Ρόκα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ