Δεν έγινε η προπόνηση του Ηρακλή την Δευτέρα

Δεν έγινε η προπόνηση του Ηρακλή την Δευτέρα

Ο Σάββας Παντελίδης τρελάθηκε με όσα είδε την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και δεν προπόνησε τους παίκτες τους ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για την Τρίτη το πρωί.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Σάββας Παντελίδης την Δευτέρα κατά την άφιξη του στην Μίκρα μετά το διήμερο ρεπό που είχε παραχωρήσει στους παίκτες του το Σαββατοκύριακο.

Ο έμπειρος τεχνικός με το που έφτασε στις εγκαταστάσεις ενημερώθηκε ότι κάποια μέλη του τεχνικού και ιατρικού τιμ θα έκαναν αποχή από την προπόνηση καθώς έχουν περάσει αρκετοί μήνες χωρίς να έχουν πάρει ούτε δραχμή. Εν συνεχεία είδε και ο ίδιος την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γήπεδα στην Μίκρα (τη Κυριακή αναβλήθηκε ματς της Κ20 με την ΑΕΚ επειδή το χόρτο ήταν ακούρευτο). και αποφάσισε να μην γίνει προπόνηση.

Αντίθετα ανανέωσε το ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του για την Τρίτη (28/3) το πρωί και μένει να δούμε αν θα έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα ή αν συνεχίσουν να υπάρχουν και από εκεί και πέρα να δούμε ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο έμπειρος τεχνικός και οι παίκτες του Ηρακλή.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24