ΙΝΤΕΡ

Οι αποκαλύψεις της Νάρα για τις προτάσεις που είχε ο Ικάρντι

Οι αποκαλύψεις της Νάρα για τις προτάσεις που είχε ο Ικάρντι

Η Γουάντα Νάρα στο τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως πανελίστρια στην αθλητική εκπομπή "Tiki Taka" προχώρησε σε αποκαλύψεις σε σχέση με το ενδιαφέρον που υπήρξε για τον Μάουρο Ικάρντι.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Γουάντα Νάρα ως πανελίστρια στην αθλητική εκπομπή "Tiki Taka" έφερε και αρκετές ειδήσεις για το μεταγραφικό καλοκαίρι της Ίντερ και κυρίως το τι συνέβη με το σύντροφό της, Μάουρο Ικάρντι.

Η μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις δίνοντας καυστικές απαντήσεις.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτησή της σχετικά με το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον επιθετικό της Ίντερ. "Η μοναδική επαφή που είχαν ο Μάουρο και η Γιουβέντους είναι τα επτά γκολ που έχει πετύχει εναντίον της. Είναι λογικό να υπάρχουν προτάσεις για έναν επιθετικό όπως είναι ο Μάουρο, αλλά πάντα οι επιλογές του είναι ξεκάθαρες. Η Γιουβέντους ενδιαφέρθηκε για εκείνον, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η προτεραιότητα τους. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Αν ένας σύλλογος με καλέσει θα απαντήσω, όμως πάντοτε η τελική επιλογή είναι του Μάουρο".

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον επιθετικό της Ίντερ τονίζοντας: "Συναντήθηκα με τον πρόεδρο της Νάπολι. Είναι ένας καλός άνθρωπος. Μιλήσαμε για τα πάντα, από το σινεμά μέχρι το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι έκαναν μία πρόταση στην Ίντερ, αλλά ο Μάουρο πήρε άλλη απόφαση".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ