ΙΝΤΕΡ

Ματεράτσι για Ζλάταν: "Τον ευχαριστώ που έφυγε από την Ίντερ και πήραμε το Champions League"

Inter Milan forward Zlatan Ibrahimovic of Sweden, left, celebrates with his teammate Marco Materazzi  after scoring against Messina during an Italian major league soccer match at the San Siro stadium  in Milan, Italy, Sunday, Dec.17 , 2006. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan forward Zlatan Ibrahimovic of Sweden, left, celebrates with his teammate Marco Materazzi after scoring against Messina during an Italian major league soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec.17 , 2006. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Μάρκο Ματεράτσι έριξε τη... μπηχτή του για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, καθώς τον ευχαρίστησε που έφυγε από την Ίντερ και η ομάδα του πήρε το Champions League το 2010.

Η Ίντερ έκανε ονειρεμένη χρονιά το 2010, όταν και πέτυχε το τρεμπλ, κατακτώντας πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League. Ο Μάρκο Ματεράτσι ήταν από τους στυλοβάτες της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο εκείνη την σεζόν και σε δηλώσεις του στο "TNTSports" έριξε το... καρφί του για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Ιταλός που δεν θα ξεχαστεί και για την κουτουλιά που δέχτηκε από τον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θέλησε να... ευχαριστήσει τον Σουηδό επιθετικό που έφυγε από την Ίντερ και η ομάδα του πήρε το Champions League το 2010.

"Τον ευχαριστώ που έφυγε από την Ίντερ και που πήραμε τον Ετό'ο, διότι στη συνέχεια πήραμε το Champions League. Έτσι, νομίζω ότι μας βοήθησε, αποχωρώντας από την ομάδα, για να πάει στη Μπαρτσελόνα", σχολίασε ο Ματεράτσι.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ