ΙΝΤΕΡ

Λουκάκου για Κόντε: "Επαιξα χάλια και μου είπε ότι ήμουν σκουπίδι"

Λουκάκου για Κόντε: "Επαιξα χάλια και μου είπε ότι ήμουν σκουπίδι"

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε στο Sky Sports και αποκάλυψε ότι ο Αντόνιο Κόντε τον χαρακτήρισε σκουπίδι μπροστά σε όλη την ομάδα της Ίντερ. Ο Βέλγος, βέβαια, αποθέωσε τον προπονητή του για τον τρόπο του.

Συνέντευξη παραχώρησε στο Sky Sports ο Ρομέλου Λουκάκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Αντόνιο Κόντε. Ο Βέλγος φορ, λοιπόν, αποκάλυψε μία από τις πρώτες του εμπειρίες στη συνεργασία με τον Ιταλό προπονητή της Ίντερ.

Ο Λουκάκου με τα παρακάτω λόγια περιγράφει τι του έκανε ο Κόντε μετά από την αναμέτρηση στο Champions League με την Σλάβια Πράγας. Πάμε να δούμε την εξομολόγηση του θηριώδη σέντερ φορ που αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ για χάρη της ομάδας του Μιλάνου.

" Ο προπονητής λέει στα ίσια στο πρόσωπό σου εάν κάνεις κάτι σωστό ή λάθος. Θυμάμαι σ' ένα από τα πρώτα μου ματς στο Champions League με αντίπαλο την Σλάβια Πράγας, έπαιξα χάλια. Ήμουν σκουπίδι εκείνη την ημέρα και μου τα έψαλλε μπροστά σε όλη την ομάδα. Δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου. Μου είπε πως ήμουν σκουπίδι και θα με έκανε αλλαγή στα πρώτα πέντε λεπτά εάν το έκανα ξανά".

Στη συνέχεια, βέβαια, ο Λουκάκου αποθέωσε τον Αντόνιο Κόντε: " Με ξύπνησε. Το κάνει σε όλους. Δεν ξεχωρίζει κανέναν γιατί είμαστε ίσοι. Γνωρίζει πώς να παίρνει το καλύτερο από κάθε παίκτη. Δουλεύουμε σκληρά. Κάνεις σκληρή προπόνηση και παίζεις. Εάν δεν το κάνεις αυτό, τότε σου λέει ότι δεν παίζεις. Το σέβομαι αυτό που κάνει".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ