ΙΝΤΕΡ

Καραγκούνης: Το story με τον Μουρίνιο και η φωτογραφία με Μπερμπάτοφ

Καραγκούνης: Το story με τον Μουρίνιο και η φωτογραφία με Μπερμπάτοφ

Ο Γιώργος Καραγκούνης μας έδειξε πώς είναι να ταξιδεύει κανείς με θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ενώ στην... ιντερίστα παρέα βρισκόταν και ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Γιώργος Καραγκούνης πάτησε το χορτάρι του νέου γηπέδου της Τότεναμ, καθώς συμμετείχε στο φιλικό των θρύλων της λονδρέζικης ομάδας με τους αντίστοιχους της Ίντερ. Ο "Κάρα", παθιασμένος όπως πάντα με το ποδόσφαιρο μοίρασε ασίστ στο ματς, ενώ τραυματίστηκε κιόλας στο κεφάλι και χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

Βεβαίως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το φιλικό έχουν όλα αυτά που "ανέβασε" ο "τυπάρας" όσο βρισκόταν μεταξύ των legend του ιταλικού κλαμπ. Σ' ένα από τα story του εμβληματικού αρχηγού της Εθνικής, βλέπουμε εικόνα μέσα από πούλμαν των Ιταλών.

Η κάμερα του Καραγκούνη καταγράφει κορυφαίους ποδοσφαιριστές, ενώ στο πλάνο εμφανίζεται ο "Special One", Ζοζέ Μουρίνιο με τον οποίο ο "Κάρα" είχε την ευκαιρία να τα πει αρκετά κατά την κοινή τους παραμονή στην αγγλική πρωτεύουσα.

Επίσης, ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και αμφότεροι φωτογραφήθηκαν με χαμόγελο, μετά από την αναμέτρηση Τότεναμ - Ίντερ.

ΤΟ POST ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ