ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Στα 70 εκατ.ευρώ η οψιόν αγοράς του Ικάρντι από την Παρί

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μάουρο Ικάρντι μπήκε στο αεροπλάνο για Παρίσι για να υπογράψει ως δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Ίντερ.

Και τελικά έγινε η ανατροπή, αυτό που ελάχιστοι περίμεναν. Ο Μάουρο Ικάρντι, η σχέση του οποίου με την Ίντερ πέρασε από χίλια κύματα αυτό το καλοκαίρι, δεν θα πάει ούτε στην Γιουβέντους ούτε στην Νάπολι που τον πολιόρκησαν στενά, με τους Μιλανέζους να βγαίνουν νικητές στο άτυπο μπρα ντε φερ και το φινάλε να τους βρίσκει να δίνουν τον παίκτη σε ομάδα της επιλογής τους.

Αυτή μάλιστα δεν είναι οποιαδήποτε, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν του ζάμπλουτου Νασέρ Αλ-Κελαϊφί που έχει σαρώσει τους εγχώριους τίτλους αυτή τη δεκαετία και η οποία ψάχνει απελπισμένα την ευρωπαϊκή καταξίωση, με την Ίντερ να δίνει τα χέρια με τους Παριζιάνους για την παραχώρηση του Ικάρντι με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", ο Ικάρντι συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Ίντερ μέχρι το 2022 (θα γίνει αυτόματα αφού περάσει από ιατρικά για λογαριασμό των Γάλλων), με την Παρί Σεν Ζερμέν να τον αποκτάει ως δανεικό με εκατομμύρια ευρώ και να έχει δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι του 2020 αντί του ποσού των 70.000.000 ευρώ.

Ποσό άλλωστε που είχε θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για να τον έδινε με κανονική μεταγραφή η Ίντερ αυτό το καλοκαίρι, και το οποίο καμία εκ των Γιουβέντους ή Νάπολι δεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, με τον Μάουρο Ικάρντι δηλαδή και την Γουάντα Νάρα να έχουν μπει ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι, όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν θα ολοκληρωθεί, για να συνθέσει μαζί με τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Καβάνι ένα κουαρτέτο-φωτιά στην επίθεση.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H απόλυτη ανατροπή: ο Νεϊμάρ μένει στην Παρί!
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ