ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Σάντσες έκανε τον "διαιτητή" στον καυγά Λουκάκου - Μπρόζοβιτς

Inter Milan's Alexis Sanchez looks up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Alexis Sanchez looks up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Σάντσες πήγε ν' αναγεννήσει την καριέρα του στην Ίντερ, αλλά τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στην ομάδα του Μιλάνου κάνει και τον πυροσβέστη - διαιτητή στις εσωτερικές αψιμαχίες.

Η αποκάλυψη των ιταλικών Μέσων πως ο Ρομέλου Λουκάκου καυγάδισε με τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς "γέννησε" κι άλλες παρασκηνιακές ειδήσεις από τ' αποδυτήρια της Ίντερ.

Στο follow up του θέματος, λοιπόν, οι Ιταλοί αναδεικνύουν το πρόσωπο που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο, ώστε οι δύο εμπλεκόμενοι στη φασαρία να μην ξεφύγουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Αλέξις Σάντσες ήταν ο άνθρωπος που αναγκάστηκε να μπει ανάμεσα στους Λουκάκου - Μπρόζοβιτς για να σβήσει τη φωτιά που είχε ανάψει και λίγο έλειψε οι δύο παίκτες να έρθουν στα χέρια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λουκάκου πιάστηκε στα λόγια με τον συμπαίκτη του επειδή συμβούλεψε την ομάδα να ακολουθεί το πλάνο του κόουτς, Κόντε και να παίζει πιο επιθετικά. Ο Κόντε από την πλευρά του φέρεται να έφυγε εκνευρισμένος από το γήπεδο, ζητώντας από τη διοίκηση να διευθετήσει άμεσα το ζήτημα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ