ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Με κινεζικά ονόματα στη φανέλα κόντρα στην Μπολόνια

Inter Milan's Mauro Icardi, right, celebrates with his teammate Matteo Politano after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group B soccer match between Inter Milan and PSV Eindhoven, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi, right, celebrates with his teammate Matteo Politano after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group B soccer match between Inter Milan and PSV Eindhoven, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ πρωτοπορεί στο ματς με την Μπολόνια καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της Serie A θα παραταχθεί ομάδα με τα ονόματα των παικτών της τυπωμένα στην κινεζική γλώσσα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Κάτι το ξεχωριστό και ιστορικό θα βιώσουν όσοι παρακολουθήσουν την Κυριακή τον αγώνα της Ίντερ με την Μπολόνια για την 22η αγωνιστική της Serier A, καθώς οι παίκτες της Ίντερ θα φορούν εμφανίσεις όπου θα είναι τυπωμένα στο πίσω μέρος της φανέλας τα ονόματά τους όχι στα λατινικά αλλά με ιδεογράμματα!

Κάτι τέτοιο θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος και αφορμή είναι το γεγονός πως πλησιάζει η κινεζική Πρωτοχρονιά, με τους Κινέζους να έχουν μάλιστα ετοιμάσει εκδηλώσεις για την 5η Φεβρουαρίου ώστε να τιμήσουν τη "χρονιά του γουρουνιού".

Πέρα μάλιστα από τις εμφανίσεις των παικτών, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα περνούν μέσω των διαφημιστικών πινακίδων ευχές οπαδών στην κινεζική γλώσσα ενώ μέσα στις προσεχείς ημέρες μέσα από τα social media των "νερατζούρι" θα παρελάσουν μηνύματα σε αυτή τη γλώσσα με πρωταγωνιστές τους Σκρίνιαρ, Ναϊνγκολάν, Μπαλτέ και Πολιτάνο.

Οι εκπλήξεις για τους τιφόζι της Ίντερ δεν σταματούν πάντως εδώ, αφού λίγες ώρες πριν την εναρξη του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια θα τυπώνονται από τα επίσημα μαγαζιά της Ίντερ φανέλες με τα ονόματα των Ικάρντι, Μαρτίνες και Ναϊνγκολάν, στην κινεζική γλώσσα!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ