ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: Ετοιμάζεται να πουλήσει ένα από τα hot project του ρόστερ της

Ίντερ: Ετοιμάζεται να πουλήσει ένα από τα hot project του ρόστερ της
COPYRIGHT 2018 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Παρά τα πολλά εκατομμύρια που έδωσε η Ίντερ για να τον αποκτήσει, τελικά αναμένεται να τον πουλήσει για να βγάλει ένα μικρό κέρδος μέσω της μεταγραφής του.

Το καλοκαίρι του 2016 η Ίντερ έδωσε κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, έναν από τους πιο ταλαντούχους Βραζιλιάνους επιθετικούς.

Ο Γκάμπι-γκολ δεν έπιασε στην ομάδα του Μιλάνου, έκατσε μόλις ένα χρόνο και μετέπειτα παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2017. Ούτε εκεί έκανε πολλά όμως παρά μόνο ένα γκολ. Μέσα στο 2018 όμως "βγάζει μάτια" αφού επέστρεψε στην Σάντος και συνολικά σε 53 συμμετοχές έχει πετύχει 27 γκολ.

Ίντερ: Ετοιμάζεται να πουλήσει ένα από τα hot project του ρόστερ της

Μετά από αυτές τις εμφανίσεις, όπως ήταν λογικό πολλές ευρωπαϊκές ομάδες θέλουν να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με την Daily Mail, τρεις ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ κοντράρονται έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Βραζιλιάνου μπόμπερ.

Η Έβερτον συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον προσθέσει στο ρόστερ της, προσφέροντας 18.000.000 λίρες στην Ίντερ. Σε δεύτερο πλάνο βρίσκονται οι Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας που παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να μπουν στο κόλπο διεκδίκησης του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα.

Όπως φαίνεται ο Γκάμπι-γκολ επιστρέφει στην Ευρώπη αλλά όχι στην Ιταλία, αφού ετοιμάζει βαλίτσες προς Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ