ΙΝΤΕΡ

Ιντέρ: Έκλεισε τον Σάντσες με ελάχιστο κόστος

Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 1st goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 1st goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Ίντερ ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο δίνοντας ελάχιστα χρήματα.

Παίκτης της Ίντερ για τον επόμενο ένα χρόνο θα πρέπει να θεωρείται ο Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός επιθετικός αναμένεται την Τετάρτη να πηγαίνει στο Μιλάνο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με το "Sky Sport" η Ίντερ θα πληρώσει ελάχιστα χρήματα για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, δεν πρόκειται να δώσει κάποιο ποσό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει, ενώ ούτε θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του. Για την ακρίβεια θα πληρώσει μόλις τα πέντε εκατομμύρια από τα 12 που προβλέπονται στο συμβόλαιο του παίκτη με τους κόκκινους του Μάντσεστερ.

Φυσικά, πρόκειται για μία μεταγραφή με ρίσκο για την Ίντερ αφού ο Σάντσες αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού, ωστόσο το κόστος είναι μικρό. Αυτό το καλοκαίρι η ομάδα του Μιλάνου έχει δώσει πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυσή της.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ