ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έγκυος η Νάρα, μένει ο Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" θέλει την Γουάντα Νάρα να είναι έγκυος και ο Ικάρντι φέρεται να μένει στην Ίντερ για αυτόν τον λόγο.

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι από τα "καυτά" ονόματα του φετινού μεταγραφικού παζαριού, πολλές ομάδες έχουν ακουστεί για την περίπτωση του, την ώρα που στην Ίντερ είναι "παροπλισμένος". Καμία φορά όμως η ζωή έχει άλλα σχέδια.

Η σύντροφος του, Γουάντα Νάρα, που εκτελεί και χρέη μάνατζερ του, σύμφωνα με σημερινό ιταλικό δημοσίευμα είναι ένας λόγος που τον κρατάει στο Μιλάνο, παρότι η ίδια το προηγούμενο χρονικό διάστημα προσπαθούσε να κινήσει γη και ουρανό για να φύγει από την Ίντερ ο κάπτεν των "νερατζούρι".

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η “Gazzetta dello Sport” η σύζυγός του φέρεται να είναι έγκυος και ο οικογενειακός αυτός λόγος έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τον γκολεαδόρ. Ο Ικάρντι μπορεί να είχε διαθέσεις μετακόμισης το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο ο κλοιός πλέον σφίγγει, καθώς η θερινή μεταγραφική περίοδος βρίσκεται κοντά στον τερματισμό.

Παρατηρώντας το «πάγωμα» αυτό ο παίκτης, εκτιμά πως θα ήταν ακόμα πιο δύσκολη η μετακόμιση της οικογένειάς του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ικάρντι δείχνει διατεθειμένος να κάτσει άλλους έξι μήνες στο Μιλάνο. Εφόσον επιβεβαιωθεί η φημολογία της εγκυμοσύνης αυτό πρόκειται να είναι το έκτο παιδί της Νάρα, το τρίτο με τον πρώην αρχηγό της Ίντερ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ