ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Αν ο Σπαλέτι πάρει τίτλο, "κόβει" τον Κόντε

Chelsea manager Antonio Conte looks on prior to the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Antonio Conte looks on prior to the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα "φαγωθεί" από τον πάγκο της Ίντερ αν δεν κατακτήσει το Coppa Italia ή το Europa League.

Η διοίκηση και ο κόσμος της Ίντερ γκρινιάζουν για την πορεία της ομάδας και όπως είναι λογικό αυτός που τ' ακούει περισσότερο και η καρέκλα του στο κλαμπ τρίζει είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Μπέμπε Μαρότα θέλει να φέρει τον Αντόνιο Κόντε στο Μιλάνο, ωστόσο ο Σπαλέτι μπορεί να σώσει τη δουλειά του.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Κόντε δεν θα κάτσει στον πάγκο της Ίντερ αν ο Σπαλέτι κατακτήσει κάποιον τίτλο!

Είτε αυτό είναι το Coppa Italia είτε το Europa League, ο πρώην τεχνικός της Ζενίτ έχει την ευκαιρία να σωθεί και να "κόψει" τον πρωταθλητή Αγγλίας με την Τσέλσι που παραμονεύει να του πάρει τη θέση.

Πάντως, ο πιο ρεαλιστικός στόχος της Ίντερ που είναι να μπει στην τετράδα, όπως γράφουν στην Ιταλία, δεν θα είναι αρκετός για να κρατήσει τον Σπαλέτι στους "νερατζούρι", μόνο με κούπα δηλαδή σώζεται...

Υπενθυμίζουμε πως εκτός από τον Αντόνιο Κόντε και ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να απασχολεί τη διοίκηση της Ίντερ. Μην ξεχνάμε ότι ο "Μου" είχε πετύχει τρεμπλ όταν προπονούσε την ομάδα τη σεζόν 2009-2010.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ