ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ικάρντι: "Η Nάρα μιλάει για το συμβόλαιο μου, εγώ κάνω απλά την δουλειά μου"

Ικάρντι: "Η Nάρα μιλάει για το συμβόλαιο μου, εγώ κάνω απλά την δουλειά μου"

Ο αρχηγός και ηγέτης της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ για τις φήμες που τον θέλουν κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Τι απάντησε μετά το ματς με την Ουντινέζε.

Μετά το γκολ με πέναλτι α λα Πανένκα, που έδωσε τη νίκη στην Ίντερ, ο Μάουρο Ικάρντι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην προοπτική να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα.

Ο αρχηγός των "νερατζούρι" δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά το μέλλον του, αφού τον πρώτο λόγο για το νέο του συμβόλαιο το έχει η Γουάντα Νάρα. Η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντίνου επιθετικού έχει επωμιστεί όλη την ευθύνη και είναι αυτή που κάνει τις συζητήσεις με την διοίκηση της Ίντερ.

" Η Γουάντα μιλάει με το κλαμπ, εγώ απλά κάνω την δουλειά μου στο γήπεδο" τόνισε ο Μάουρο Ικάρντι και πρόσθεσε πως: "Θα μου πουν πότε θα είναι η στιγμή να υπογράψω και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για αυτό."

Ο 25χρονος επιθετικός έχει πετύχει 13 γκολ μέχρι στιγμής την φετινή χρονιά και είναι ο ηγέτης της ιταλικής ομάδας, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ