ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H αποκάλυψη της Γουάντα Νάρα για το έκτο παιδί που θα ήθελε με τον Ικάρντι!

H αποκάλυψη της Γουάντα Νάρα για το έκτο παιδί που θα ήθελε με τον Ικάρντι!

Η Γουάντα Νάρα ήταν άκρως αποκαλυπτική αναφορικά με την επιθυμία για ένα ακόμα παιδί με τον Μάουρο Ικάρντι, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Μάξι Λόπες.

Καλεσμένη στην ιταλική εκπομπή "Verissimo" ήταν η Γουάντα Νάρα και εκεί έβγαλε στη φόρα αρκετά πράγματα για την προσωπική της ζωή, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της Μάξι Λόπες, από τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, αλλά και τον στράικερ της Ίντερ Μάουρο Ικάρντι, με τον οποίο τους συνδέουν αυτή τη στιγμή ένας γάμος, ένας μεγάλος έρωτας και δύο παιδιά.

"Οι σχέσεις είναι καλές, αυτή τη φορά παίζει στην Βραζιλία", δήλωσε αρχικά για τον πρώην σύζυγό της Μάξι Λόπες, που αγωνίζεται αυτή την περίοδο στην Βάσκο ντα Γκάμα, με την Αργεντίνα μοντέλο και τηλεπερσόνα να προσθέτει:

"Αυτή τη στιγμή είναι μακριά από τα παιδιά λόγω απόστασης αλλά επικοινωνεί πάντα και αυτή την εποχή η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά. Εγώ δεν θα μπορούσα τόσο μακριά από τα παιδιά μου, όμως με αυτή τη δουλειά που έχει εκείνος, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, η σχέση είναι δύσκολο να παραμείνει όμορφη. Όμως και οι δύο ψάχνουμε το καλύτερο για τα παιδιά που είναι το μοναδικό πράγμα που μας ενδιαφέρει".

Φυσικά, στη συνέντευξη που έδωσε η Γουάντα Νάρα στην Σίλβια Τοφάνιν, το μεγαλύτερο μέρος καλύφθηκε από τις δηλώσεις για τη σχέση της με τον Μάουρο Ικάρντι, με τη σύντροφο και μάνατζερ του αρχηγού της Ίντερ να μην κρύβει την επιθυμία να αποκτούσε και έναν γιο μαζί του.

"Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, θα έκανα και έκτο παιδί, αλλά αν συνέβαινε αυτό, ο Ικάρντι θα άφηνε εμένα και την οικογένεια. Ήθελε μόνο την Φραντσέσκα, όμως τον έπεισα και ήρθε αργότερα στη ζωή μας και η Ιζαμπέλα.

Δεν ήθελε ποτέ γιο επειδή πίστευε πως για έναν αγόρι το όνομα Ικάρντι θα μπορούσε να του δημιουργήσει προβλήματα, γεννώντας προσδοκίες.

Από τότε που τον γνωρίζω, μου έλεγε πάντα ότι ήθελε μία κόρη, όμως τώρα λέει "φτάνει". Θέλει να απολαύσει τις κόρες του, τις αγαπάει πολύ και έχει μία υπομονή που δεν θέλω εγώ".

Φυσικά, από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει και η "δύσκολη" ερώτηση για το ποδοσφαιρικό μέλλον του καπιτάνο των "νερατζούρι", με την Γουάντα Νάρα να δηλώνει:

"Έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο, είναι πολύ χαρούμενος στην Ίντερ και έχει ένα πολύ σημαντικό μέλλον στην Ίντερ. Είναι ο αρχηγός και παραμένει εδώ. Εάν ήταν ως μάνατζέρ του να του δώσω έναν βαθμό, επαναλαμβάνω πως για μένα είναι το καλύτερο Νο 9 που υπάρχει στον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ