ΙΝΤΕΡ

Ανακοίνωσε Γκοντίν η Ίντερ

Ανακοίνωσε Γκοντίν η Ίντερ

Παίκτης της Ίντερ μέχρι το 2022 είναι και επισήμως ο Ντιέγκο Γκοντίν. Ο 33χρονος Ουρουγουανός, μετά τον αποκλεισμό της Ουρουγουάης από τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, ανακοινώθηκε από τους "νερατζούρι".

Η Ίντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιέγκο Γκοντίν (16 Φεβρουαρίου 1986). Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στους "νερατζούρι" μέχρι το 2022 και θα αποτελέσει για τη νέα σεζόν τον βασικό τους κεντρικό αμυντικό.

Ο 33χρονος (έχει ύψος 1.87) πήγε στην Ατλέτικο το 2010 και μαζί με τον νυν στόπερ της Ίντερ, Μιράντα, βοήθησαν τους "ροχιμπλάνκος" να πάρουν τον τίτλο στην Primera Division τέσσερα χρόνια αργότερα. Ο Νοτιοαμερικανός έχει παίξει 131 φορές με την εθνική του ομάδα.

Πριν πάει στην Ατλέτικο ο Γκοντίν έπαιξε για μια τριετία (2007-2010) στη Βιγιαρεάλ, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Σέρο και Νασιονάλ της πατρίδας του. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 39 συμμετοχές με την Ατλέτικο Μαδρίτης και σημείωσε τέσσερα γκολ.

Προ ημερών ο Γκοντίν βίωσε με την Ουρουγουάη τον πικρό αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα (5-4 στα πέναλτι από το Περού).

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ