ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χωρίς Ντιμπάλα η Γιουβέντους στο Μόναχο

Χωρίς Ντιμπάλα η Γιουβέντους στο Μόναχο

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι και μοναδικό σκόρερ στην τελευταία αναμέτρηση (Σασουόλο), Πάουλο Ντιμπάλα, ταξίδεψε στο Μόναχο για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, η Γιουβέντους. Εκτός επίσης, Κιελίνι και Μαρκίζιο.

Ο δρόμος της Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League περνά από το Μόναχο. Κι αν το 2-2 του Τορίνο κάνει ήδη δύσκολο το έργο της "Γηραιάς Κυρίας" απέναντι στους Βαυαρούς του Πεπ Γκουαρδιόλα, αυτό γίνεται δυσκολότερο λόγω των ονομάτων που έχει στο απουσιολόγιό του, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Κι αν για τον Τζόρτζιο Κιελίνι διαφαινόταν ότι δεν θα προλάβαινε, οι Πάουλο Ντιμπάλα και Κλαούντιο Μαρκίζιο δεν επιβιβάστηκαν στην πτήση με προορισμό το Μόναχο. Ο πρώτος για κατάγμα - χτύπησε στην προπόνηση της Δευτέρας - και ο δεύτερος για μυϊκό πρόβλημα στην κνήμη.

Η θετική είδηση για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήχησε στο όνομα του Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος είναι έτοιμος και συμπεριελήφθη στην αποστολή. Σε αυτήν βρίσκονται επίσης και οι Νικολό Ποτσεμπόν και Λούκα Κλεμέντσα, αμφότεροι 18 χρονών.

Ο 22χρονος Αργεντινός φορ, Πάουλο Ντιμπάλα, έχει 14 γκολ στη Serie A, 2 στο Coppa Italia και 1 στο Champions League.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ