ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζεμπά Τζεμπά: "Ο Κριστιάνο ήταν δίπλα μου όταν πέθανε η μάνα μου"

Manchester United's Cristiano Ronaldo, second left, is congratulated by team mate Eric Djemba-Djemba after scoring against Exeter during their FA Cup third round replay soccer match at Exeter's St James' Park ground in Exeter, England, Wednesday, Jan. 19, 2005.  (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Cristiano Ronaldo, second left, is congratulated by team mate Eric Djemba-Djemba after scoring against Exeter during their FA Cup third round replay soccer match at Exeter's St James' Park ground in Exeter, England, Wednesday, Jan. 19, 2005. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Τζεμπά Τζεμπά παραχώρησε συνέντευξη και αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο όχι για τις επιδόσεις του μέσα στα γήπεδα, αλλά για τη συμπεριφορά του έξω από αυτά.

Πολλοί έχουν κατηγορήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη συμπεριφορά του, τον τρόπο ζωής του και για πολλά άλλα, όμως όπως φαίνεται ο Πορτογάλος είναι εντελώς διαφορετικός μακριά από τους προβολείς των γηπέδων.

Τουλάχιστον, αυτά υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Τζεμπά Τζεμπά. Ο Καμερουνέζος μέσος με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθέωσε τον Πορτογάλο αποκαλύπτοντας και άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

Αρχικά, ο Τζεμπά Τζεμπά αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του το 2010 και πόσο τον στήριξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: "Η μητέρα μου πέθανε το 2010 και εκείνος ήταν εκεί για εμένα. Εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και μου τηλεφώνησε για να μου πει πως ό,τι χρειαστώ θα είναι εκεί για εμένα. Είναι μία στιγμή την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ και πραγματικά εκτιμώ αυτές τις λέξεις που μου είπε όταν ήμουν στεναχωρημένος".

Ο Τζεμπά Τζεμπά μπορεί να μη ζήτησε τότε για εκείνον κάποια βοήθεια από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του έδωσε μία υπόσχεση και την κράτησε. Ο Καμερουνέζος μέσος διατηρεί ίδρυμα για ορφανά παιδιά στην πατρίδα του και ο "CR7" συχνά πυκνά τον βοηθά : "Ο Κριστιάνο μου είχε πει πως εάν χρειαζόμουν κάτι σε αυτό το κομμάτι θα με βοηθούσε. Θα μου έδινε τρόφιμα, εμφανίσεις και ότι άλλο χρειαζόταν για τα παιδιά. Ξέρω πολλούς που προσφέρουν κοινωνικό έργο και ο Κριστιάνο είναι ένας από αυτούς που βοηθούν πάντα. Είναι ένας γενναιόδωρος άνθρωπος"

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ