ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οι δυσκολίες για Μαρσέλο - Πογκμπά φέρνουν Plan B στην Γιουβέντους

Οι δυσκολίες για Μαρσέλο - Πογκμπά φέρνουν Plan B στην Γιουβέντους

Η ιταλική ομάδα θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, έχει στα ραντάρ της τους Μαρσέλο και Πογκμπά αλλά έχει δυνατές εναλλακτικές αν δεν προχωρήσουν αυτές οι περιπτώσεις.

Εδώ και καιρό η περίπτωση του αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, απασχολεί την Γιουβέντους που θέλει να τον κάνει συμπαίκτη (ξανά) με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με το " calciomarcato.it", εκτός από τον Βραζιλιάνο, οι πρωταθλητές Ιταλίας προσπαθούν χτύσουν "γέφυρες" επιστροφής για τον Πολ Πογκμπά, καθώς ο ίδιος επιθυμεί την αποχώρηση του από την Γιουνάιτεντ.

Δύο περιπτώσεις ιδιαίτερα δύσκολες και ακριβές. Ωστόσο, αν δεν προχωρήσουν, στο Τορίνο έχουν ήδη τις εναλλακτικές επιλογές.

Αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ενδώσει για τον Μαρσέλο, τότε η Γιουνέντους θα κινηθεί για τον Μάρκος Αλόνσο της Τσέλσι. Ιδανική περίπτωση, ελκυστική ηλικία (27 ετών) και πρωταγωνιστής στην ομάδα του.

Για την θέση του κέντρου, αν δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση του Πολ Πογκμπά τότε η λύση ακούει στο όνομα Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έχει φτιάξει ένα σπουδαίο όνομα στην Ρώμη και η Γιουβέντους θα ήθελε να τον κάνει δικό της.

Το κόστος των δύο μεταγραφών δεν είναι χαμηλό, καθώς αγγίζει τα 160.000.000 ευρώ (60 για τον Αλόνσο και τα υπόλοιπα για τον παίκτη της Λάτσιο), αλλά όπως φαίνεται η "Γηραία Κυρία" είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να δυναμώσει, έτσι ώστε να διεκδικήσει τον μεγάλο στόχο του Champions League.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ