ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Αλέγκρι έσβησε όλους τους λογαριασμούς του στα social media!

Juventus coach Massimiliano Allegri attends a press conference at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 19, 2019. Juventus will play against Atletico Madrid in a first leg, round of sixteen, Champions League soccer match. (AP Photo/Andrea Comas)
Juventus coach Massimiliano Allegri attends a press conference at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 19, 2019. Juventus will play against Atletico Madrid in a first leg, round of sixteen, Champions League soccer match. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Λίγες ημέρες πριν τον "τελικό" με την Ατλέτικο για τους "16" Champions League, ο Μάσιμο Αλέγκρι προχώρησε σε κίνηση-έκπληξη, "σβήνοντας" τα ίχνη του από Twitter και Instagram.

Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση που έγινε μεγάλο θέμα στην γειτονική μας Ιταλία προχώρησε την Πέμπτη ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον τεχνικό της Γιουβέντους να αποφασίσει να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς που διατηρούσε επί σειρά ετών στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter και στο Instagram.

Από το φιλικό του περιβάλλον έκαναν λόγο για μία "προσωπική απόφαση" χωρίς να θέλουν να δώσουν συνέχεια, ωστόσο σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι, ο Αλέγκρι αποφάσισε να "σιωπήσει" ως ένδειξη απογοήτευσης για πρόσφατα γεγονότα που σημάδεψαν την ομάδα του.

"Εκπληκτικό. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διέγραψε όλους τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα ενεργός σε αυτόν που διατηρούσε στο Twitter.

Μετά από το παιχνίδι με την Ατλέτικο, μία βροχή από προσβολές από οπαδούς τη Γιουβέντους έφτασαν στο λογαριασμό του για το άσχημο ευρωπαϊκό αποτέλεσμα", έγραψε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτά τα σχόλια τον εξόργισαν ώστε να "αποχαιρετήσει" τους λογαριασμούς του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ