ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μαρσέλο, όπως λέμε... Κριστιάνο στη Γιουβέντους

Real Madrid's Marcelo tries to shoot during the UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Lillekula Stadium in Tallinn, Estonia, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Marcelo tries to shoot during the UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Lillekula Stadium in Tallinn, Estonia, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Η αρχή έγινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους, η οποία θέλει να "ζευγαρώσει" τις προσθήκες της made in Ρεάλ, φέρνοντας στο Τορίνο το επόμενο καλοκαίρι (και) τον Μαρσέλο.

Shopping therapy στη Μαδρίτη! Μετά το εκκωφαντικό μπαμ με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους σκοπεύει να πυροδοτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ακόμη μία βόμβα, καθώς θα κινηθεί για τον επιστήθιο φίλο του "CR7", τον Μαρσέλο.

Σε περίοπτη θέση στη λίστα των μεταγραφικών της αναζητήσεων έχει τον Μαρσέλο η Γιουβέντους, η οποία θα επιχειρήσει να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, που συμπληρώνει μια 11άδα χρόνων στη Ρεάλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Tuttosport", η "βέκια σινιόρα" είναι αποφασισμένη να εντάξει στο δυναμικό της τον 30χρονο ακραίο οπισθοφύλακα, αφού φέρεται να στρώνει χαλί αξίας 50 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις των "μερένχες" και παράλληλα να ικανοποιήσει το.. χατίρι του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι το "ψηστήρι" έχει -ήδη- αναλάβει ο Κριστιάνο, ο οποίος προσπαθεί να δελεάσει τον λάτιν μπακ της Ρεάλ, ώστε να μετακομίσει στον ιταλικό Βορρά για λογαριασμό των "μπιανκονέρι", αφού ο κύκλλος του στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας φαίνεται να κλείνει.

Photo Credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ