ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Θέλει να ξεφορτωθεί τον Ραμπιό

Juventus' Adrien Rabiot controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Adrien Rabiot controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Γιουβέντους δεν "καίγεται" να κρατήσει τον Αντριέν Ραμπιό για δεύτερη σεζόν, με την Έβερτον να αποτελεί μια καλή ευκαιρία προκειμένου να... βγει από τη δύσκολη θέση ο ιταλικός σύλλογος.

Ο Αντριέν Ραμπιό μετακόμισε πέρσι στη Γιουβέντους ως ελεύθερος, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να εξαντλήσει το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ιταλικό σύλλογο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να τον... ξεφορτωθεί, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή για να έχει κέρδος η ομάδα του Τορίνο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο 25χρονος μέσος συνδέθηκε με ενδεχόμενη ανταλλαγή με τον Αρτούρ της Μπαρτσελόνα, στην πράξη όμως φαίνεται πως ο ίδιος προτιμάει να αγωνιστεί στην Premier League για χάρη της Έβερτον. Ο λόγος; Θέλει να ανταμώσει ξανά με τον Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Παρί και μπόρεσε να ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ολοκλήρωση μίας τέτοιας μετακίνησης (είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικός) πάντως είναι το συμβόλαιο του Αντριέν Ραμπιό, αφού στη Γιουβέντους εισπράττει περισσότερα από 7.000.000 ευρώ ετησίως.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ