ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Συμφωνία με Χάτεμπουρ

Atalanta's Hans Hateboer controls the ball during the Serie A soccer match between Atalanta and Juventus at the Gewiss stadium, in Bergamo, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Atalanta's Hans Hateboer controls the ball during the Serie A soccer match between Atalanta and Juventus at the Gewiss stadium, in Bergamo, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σύμφωνα με το "calciomercato.com", η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο Ολλανδό μπακ της Αταλάντα, Χανς Χάτεμπουρ και απομένει να τα βρει και με την ομάδα του Μπέργκαμο που ζητάει 25.000.000 ευρώ.

Σε συμφωνία με τον Χανς Χάτεμπουρ ήρθε η Γιουβέντους, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του " calciomercato.com". O Oλλανδός μπακ παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του και δήλωσε έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν με την Αταλάντα.

Ο 26χρονος αμυντικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από την ομάδα του Μπέργκαμο, η οποία κατέβαλε 1.000.000 ευρώ στη Χρόνινχεν. Σε 134 αγώνες, έχει οχτώ γκολ και 15 ασίστ, αποτελώντας ένας τους βασικούς συντελεστές την τελευταία τριετά.

Την εφετινή σεζόν, ο Χάτεμπουρ είχε δύο γκολ και έξι ασίστ σε 42 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα τους "μπεργκαμέτσι" στην εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και Champions League.

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει η Γιουβέντους να τα βρει και με την Αταλάντα, η οποία ζητάει 25.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ