ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πίρλο απειλεί να πάρει άμεσα την θέση του Σάρι

Juventus' head coach Maurizio Sarri gestures during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Juventus' head coach Maurizio Sarri gestures during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) EUROKINISSI

Η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" αποκάλυψε πως ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου της Γιουβέντους με ήττα από την Λάτσιο, με τον Αντρέα Πίρλο να προορίζεται -σε μία τέτοια περίτπωση- για να καλύψει το κενό του ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Γιουβέντους απογοητεύει στα τελευταία παιχνίδια της έχοντας μαζέψει μόλις δύο βαθμούς κόντρα σε Μίλαν (εκτός), Αταλάντα (εντός) και Σασουόλο (εκτός) και το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της είναι πλέον αμφίβολο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας " Sportmediaset", έλαβε χώρα σύσκεψη κορυφής στα γραφεία των μπιανκονέρι με τη συμμετοχή των Αντρέα Ανιέλι, Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παρατίτσι και εκφράστηκε μέσα από αυτήν έντονος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας, γεγονός που καθιστά το ματς της Δευτέρας (20/7) με την Λάτσιο ως "do or die" για τον... προπονητή της.

Inter Milan's head coach Antonio Conte and Juventus' head coach Maurizio Sarri, left, prior to the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's head coach Antonio Conte and Juventus' head coach Maurizio Sarri, left, prior to the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αυτός θα είναι - σε ένα τέτοιο σενάριο- ο Αντρέα Πίρλο, που έδωσε τα χέρια με την Κ23 της βέκια σινιόρα με την προοπτική να γινόταν προπονητής της πρώτης ομάδας από το 2021, ενώ θα έχει στο πλευρό του και τον Τζανλουίτζι Μπουφόν που θα έχει το ρόλο του παίκτη-προπονητή.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Σάρι ξεπεράσει τον σκόπελο της Λάτσιο, τότε όλα δείχνουν πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν, με το μεγάλο στοίχημα φυσικά για την παραμονή του να μην είναι η κατάκτηση του σκουντέτο (κάτι που θεωρείται εκ των ουκ άνευ για μία ομάδα με 8 σερί πρωταθλήματα) αλλά η πορεία των Τορινέζων στο Champions League που αποτελεί και το μεγάλο της απωθημένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ