ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ντρίμπλα από Σάρι σε ερώτηση για δίδυμο Μέσι-Ρονάλντο

Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, celebrates his goal next Real's Cristiano Ronaldo, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu  stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 23, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, celebrates his goal next Real's Cristiano Ronaldo, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 23, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πήρε θέση για τις φήμες που έχουν ακουστεί για τη διάθεση της Γιουβέντους να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ απάντησε και για μέλλον του στον πάγκο της κυρίας.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα (το υπάρχον λήγει το 2021), η δημόσια αντιπαράθεσή του με τον Ερίκ Αμπιντάλ είναι ακόμα νωπή, και η ερώτηση που είναι πλέον στα χείλη όλου του φίλαθλου κόσμου είναι αν ήρθε η ώρα να αλλάξει φανέλα έστω και στη δύση της καριέρας του.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα είδε το φως της δημοσιότητας ένα σενάριο που θέλει την Γιουβέντους να επιχειρεί να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Pulga, δύο χρόνια μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να δέχεται ερώτηση για το αν θα μπορούσε να υπάρξει τέτοιο δίδυμο και να επιλέγει να κάνει ντρίμπλα:

"Τι σκέφτομαι για Ρονάλντο και Μέσι μαζί; Ο Μέσι έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι είναι ένας παίκτης παγκόσμιας εμβέλειας. Εάν ήμουν παράγοντας της Μπαρτσελόνα θα έλεγα "τι στο καλό θέλει αυτός ο Σάρι;

Συνεπώς, προτιμω να μην απαντήσω σε αυτό το ερώτημα", είπε ο Σάρι στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την παραμονή του πρώτου ημιτελικού του Coppa Italia μεταξύ της Μίλαν και της Γιουβέντους.

Juventus head coach Maurizio Sarri looks on before the Italian Cup soccer match between Juventus and Udinese, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. (Fabio Ferrari/LaPress via AP)
Juventus head coach Maurizio Sarri looks on before the Italian Cup soccer match between Juventus and Udinese, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. (Fabio Ferrari/LaPress via AP) FABIO FERRARI/LAPRESS VIA AP

Όσον αφορά στο δείπνο που είχε με τον Αντρέα Ανιέλι, με πολλούς να το συνδέουν με τις δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα (από Νάπολι και Βερόνα) και να υποστηρίζουν πως είναι επισφαλής η θέση του στον πάγκο, ο τεχνικός των μπιανκονέρι δήλωσε:

"Το δείπνο με τον πρόεδρο ήταν προγραμματισμένο να γίνει μετά τον αγώνα με την Φιορεντίνα, υπήρχαν όμως άλλες υποχρεώσεις και μετατέθηκε μία εβδομάδα αργότερα.

Αν δεν ήθελα να είμαι υπό πίεση, θα δούλευα στα ταχυδρομεία. Δεν έχουμε πάντως ξεφύγει από τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βερόνα - Γιουβέντους 2-1: Τρελή ανατροπή και ηχηρό χαστούκι στην κυρία
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ