ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Επίσημα μπιανκονέρο ο ΜακΚένι

Γιουβέντους: Επίσημα μπιανκονέρο ο ΜακΚένι

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου μέσου, Γουέστον ΜακΚένι με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τη Σάλκε αντί 4.500.000 ευρώ. Οι μπιανκονέρι είναι υποχρεωμένοι να τον αγοράσουν σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων.

Επίσημα μπιανκονέρο για την επόμενη σεζόν ο Γουέστον ΜακΚένι. Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου διεθνή με τις ΗΠΑ μέσου με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τη Σάλκε.

Στα ταμεία της γερμανικής ομάδας μπήκαν 4.500.000 ευρώ. Ο ΜακΚένι γεννήθηκε στο Τέξας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Dallas Academy. Το 2016 τον εντόπισαν τα μεταγραφικά "λαγωνικά" της Σάλκε και τον απέκτησαν.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Γηραιά Κυρία είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αγορά του το καλοκαίρι του 2021 σε περίπτωση που ο Γουέστον ΜακΚένι πετύχει συγκεκριμένους στόχους. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, ωστόσο, έχει την οψιόν αγοράς του ακόμη κι αν δεν επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ το κόστος αγοράς του 22χρονου - μετά το πέρας του δανεισμού του - ανέρχεται σε 18.500.000 ευρώ, τα οποία μπορούν να καταβληθούν σε τρεις δόσεις.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ