ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Άκυρος ο "συναγερμός" για Ρονάλντο, έτοιμος για τα σούπερ ντέρμπι

Juventus forward Cristiano Ronaldo walks during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus forward Cristiano Ronaldo walks during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Μπολόνια δεν θα σταθεί ικανός να τον αφήσει εκτός από τα δύο σπουδαία ματς με Νάπολι και Ατλέτικο, ωστόσο θα... προφυλαχτεί.

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων της Γιουβέντους για σοβαρό τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, βλέποντάς τον να χτυπάει στον αριστερό αστράγαλο στο ματς πρωταθλήματος με την Μπολόνια, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία 24ωρα και πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (28/2), με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι η συμμετοχή του την Κυριακή στο "Σαν Πάολο" δεν είναι πλέον αμφίβολη.

Όλα δείχνουν πως ο κορυφαίος σκόρερ της φετινής Serie A (19 γκολ) θα τεθεί στη διάθεση του Μάσιμο Αλέγκρι, αν και το πιθανότερο είναι πως δεν θα πάρει φανέλα βασικού στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Νάπολι αλλά θα κάτσει στον πάγκο στην αρχή του αγώνα.

Το πλάνο των Τορινέζων προβλέπει την παρουσία του "CR7" στον πάγκο για να είναι "ζεστός" και μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη θα πάρει χρόνο συμμετοχής, με δεδομένο πως το +13 που έχει εξασφαλίσει η Γιουβέντους της δίνει την πολυτέλεια να δώσει ανάσες στο μεγαλύτερο αστέρι της.

Υπάρχει φυσικά και το ματς που ακολουθεί με την Ατλέτικο στο Τορίνο όπου η "κυρία" καλείται να ανατρέψει την ήττα της με 2-0 στον πρώτο αγώνα στο "Wanda Metropolitano" για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, με τον Ρονάλντο να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για ένα ματς χωρίς αύριο με τους "ροχιμπλάνκος".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ