ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για πρώτη φορα δίδυμο με τον αγαπημένο του συμπαίκτη ο Ρονάλντο

Juventus' Cristiano Ronaldo, left looks back at his teammate and scorer of his sides 2nd goal Mario Mandzukic as they celebrate during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left looks back at his teammate and scorer of his sides 2nd goal Mario Mandzukic as they celebrate during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στο αρχικό σχήμα της Γιουβέντους και στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική της Serie A, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να επιλέγει αυτή τη φορά διαφορετικό παρτενέρ για τον Πορτογάλο.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα "έδεσαν" από τις πρώτες μόλις ημέρες του Πορτογάλου στο Τορίνο και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο πρώην σούπερ σταρ της Γιουβέντους αναφέρθηκε με αποθεωτικά σχόλια για τον Αργεντινό μέσω των λογαριασμών του στο Instagram.

To εντυπωσιακό πάντως ήταν πως στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του Καμπιονάτο δεν είχε τύχει οι δυο τους να παίξουν μαζί μπροστά, χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης να τους συνοδεύει.

Στα ματς με Λάτσιο, Πάρμα και Φροζινόνε ο "CR7" έπαιζε στα αριστερά της επίθεσης, στην πρεμιέρα με την Κιέβο ήταν μόνος στην κορυφή, ενώ στον αγώνα με την Σασουόλο, η Γιουβέντους έπαιξε με δίδυμο στη γραμμή κρούσης τον Ρονάλντο με τον Μάντζουκιτς.

Το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο ο Ρονάλντο θα σμίξει για πρώτη φορά με τον "κολλητό" του στις προπονήσεις, με τον Αλέγρκι να επιλέγει σύστημα 3-5-2 και να τοποθετεί τον Ντιμπάλα δίπλα στον Πορτογάλο, με την ελπίδα πως θα κάνει ένα ματς που θα ανεβάσει την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ