ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Gazzetta dello Sport: "Σάρι, ο εκλεκτός των Ανιέλι και Νέντβεντ"

Chelsea head coach Maurizio Sarri watches from the bench during the first half of a friendly soccer match against the New England Revolution, Wednesday, May 15, 2019, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Stew Milne)
Chelsea head coach Maurizio Sarri watches from the bench during the first half of a friendly soccer match against the New England Revolution, Wednesday, May 15, 2019, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Stew Milne) AP PHOTO/STEW MILNE

Η Γιουβέντους κοιτάζει προς πολλές κατευθύνσεις αναζητώντας το διάδοχο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ωστόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι φέρεται να είναι εκείνος που βρίσκεται στην pole position για να αναλάβει το χρίσμα για τον ασπρόμαυρο πάγκο.

Η εβδομάδα αυτή που διανύουμε είναι ουσιαστικά η πρώτη από τη στιγμή που ο Μάσιμο Αλέγκρι και η Γιουβέντους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και το μεγάλο θέμα συζήτησης στην ποδοσφαιρική Ιταλία δεν είναι άλλο από τον άνθρωπο που θα εμπιστευτεί η διοίκηση της "βέκια σινιόρα" για να την καθοδηγήσει από τη νέα σεζόν.

Τα ονόματα που είδαν άμεσα το φως της δημοσιότητας μετά την έκδοση του διαζυγίου με τον Αλέγκρι ήταν πολλά, ωστόσο όσο περνούν τα 24ωρα τόσο μειώνονται οι μνηστήρες που έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να είναι μάλιστα αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για τη θέση.

"Η Γιουβέντους καθυστερεί να συμφωνήσει με προπονητή γιατί μάλλον περιμένει να τελειώσουν τα ευρωπαϊκά Κύπελλα", είχε πει πριν λίγες ημέρες ο Μαρτσέλο Λίπι και όλοι σκέφτηκαν τους Σάρι (παίζει τελικό Europa με την Τσέλσι) και Ποτσετίνο (παίρνει μέρος στον τελικό του Champions League με την Τότεναμ), με την "Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει πως ο Σάρι είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός ισχυρός υποψήφιος.

Υπάρχει άλλωστε και το σημερινό πρωτοσέλιδο με το οποίο προσυπογράφει την παραπάνω θέση, καθώς αποκαλύπτει πως ο Αντρέα Ανιέλι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μαουρίτσιο Σάρι και τον ρώτησε αν είναι διαθέσιμος για να αναλάβει την Γιουβέντους.

Gazzetta dello Sport: "Σάρι, ο εκλεκτός των Ανιέλι και Νέντβεντ"

"Υπήρχε επαφή μεταξύ Σάρι και Γιουβέντους που είναι ο εκλεκτός των Ανιέλι, Νέντβεντ και Παρατίτσι. Είναι ανάγκη να περιμένουν τον τελικό του Europa League αλλά ο τεχνικός από την Τοσκάνη είναι στην πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι. Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους τον κολακεύει", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, την ώρα που η "Corriere dello Sport" συμπληρώνει:

"Ο Σάρι ξέρει πως είναι το φαβορί για τον πάγκο της Γιουβέντους, μέχρι όμως τον τελικό στο Μπακού είναι επικεντρωμενος στην Τσέλσι. Δεν αναμένεται να υπάρχουν καυγάδες με τους Λονδρέζους για το αντίο, η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην Τσέλσι από την FIFA θα είναι το κλειδί για το χωρισμό".

Photo Credits: AP Photo/Stew Milne

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Το πρώτο "όχι" για τον πάγκο ήρθε από τον Ντεσάμπ
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ