ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανανεώνει με Βιδάλ, Πογκμπά και Πίρλο

Ανανεώνει με Βιδάλ, Πογκμπά και Πίρλο

Η Γιουβέντους θέλει να θωρακίσει την μεσαία γραμμή της και ετοιμάζεται να προσφέρει νέα -δελεαστικά- συμβόλαια στους Αντρέα Πίρλο, Αρτούρο Βιδάλ και Πολ Πογκμπά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Γιουβέντους στρέφει το ενδιαφέρον της στα δικά της "διαμάντια" και στο πως θα καταφέρει να τα κρατήσει για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια στο Τορίνο.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", ο γενικός διευθυντής της "βέκια σινιόρα" Μπέπε Μαρότα θα ασχοληθεί για τις επόμενες εβδομάδες αποκλειστικά με τρεις περιπτώσεις: αυτές των Βιδάλ, Πογκμπά και Πίρλο.

Με τα 24 τέρματα που έχει σημειώσει με την ασπρόμαυρη φανέλα από το καλοκαίρι του 2011 και μετά, ο Αρτούρο Βιδάλ ανήκει δικαιωματικά στους παίκτες πρώτης γραμμής της πρωταθλήτριας Ιταλίας και η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να τον "χρυσοπληρώσει" για να απομακρύνει τους υποψήφιους μνηστήρες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο πλευρές είναι μία ανάσα από οριστική συμφωνία, που προβλέπει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 5.000.000 ευρώ για τον παίκτη, και ίσως η ανακοίνωση έρθει μετά το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με την Ίντερ.

Ανανεώνει με Βιδάλ, Πογκμπά και Πίρλο

Η τριπλέτα Πίρλο-Βιδάλ-Πογκμπά μαζί με τον Μαρκίζιο λύνουν και δένουν στο χώρο του κέντρου για τη Γιουβέντους

Όσον αφορά στο "κεφάλαιο Πογκμπά", ο Γάλλος φορ κερδίζει αυτή τη στιγμή 1.000.000 ευρώ το χρόνο, με τους Τορινέζους να είναι έτοιμοι να του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο με 2.500.000 ευρώ ετήσιο κασέ (συν μπόνους) αλλά και να επιθυμούν να μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 50.000.000 ευρώ.

Ο τρίτος της... παρέας από τους παίκτες που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ ο Αντόνιο Κόντε είναι ο Αντρέα Πίρλο.

Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι δύο πλευρές έχουν πει να συζητήσουν από τον Φεβρουάριο, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ίσως οι διαπραγματεύσεις ξεκινήσουν νωρίτερα (Δεκέμβριο).

Η πρόταση των "μπιανκονέρι" για τον 34χρονο "μαέστρο" της μεσαίας γραμμής, θα είναι -σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport"- για συμβόλαιο "1+1".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ