"Καρφιά" Μπύρου για Κωστένογλου και παίκτες

Μπύρος

Νέα παρέμβαση του ιδιοκτήτη της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρου, με έγγραφη δήλωση που αφήνει αιχμές για τον προπονητή, Νίκο Κωστένογλου και τους ποδοσφαιριστές.

Για άλλη μία φορά μέσα στη σεζόν ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, εκδηλώνει την απογοήτευση του για την εικόνα της ομάδας του, που που ξεκίνησε με βλέψεις ανόδου, αλλά δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει. Με έγγραφη δήλωσή του, αφήνει αιχμές για τον προπονητή, Νίκο Κωστένογλου και τους ποδοσφαιριστές.

Μετά την ήττα 1-0 από τον Παναιγιάλειο, καταλογίζει αδιαφορία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μιλάει για εφησυχασμό επειδή δεν θα υποβιβαστεί (!) η ομάδα και επαναλαμβάνει οτι "μας έχετε κάνει να μη θέλουμε να βλέπουμε τη μεγάλη μας αγάπη"

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

"Μέχρι τώρα, έχω μάθει να δημιουργώ, αλλά και να μπορώ να αντεπεξέλθω σε δύσκολες καταστάσεις. Και επειδή το μονοπάτι της ζωής δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, προσπαθώ με λογική και σύνεση να το βαδίσω, συνθέτοντας, με επιτυχία, κάτι καινούργιο.

Η εικόνα της ομάδας με έχει απογοητεύσει. Ξεκινήσαμε με υψηλούς στόχους, στην πορεία θέσαμε άλλες προτεραιότητες και φτάνουμε πλέον, λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος, να έχουμε εφησυχαστεί ότι δεν θα υποβιβαστούμε!

Λέτε στις συνεντεύξεις σας ότι μπαίνετε στον αγώνα με πλάνο και εναλλακτικές και τελικά δεν σας βγαίνει. Δεν είμαι προπονητής για να μπορώ να αξιολογήσω τεχνικής φύσεως θέματα, ωστόσο ως απλός φίλαθλος βλέπω αδιαφορία.

Εχετε κάνει εμένα και τον κόσμο, που σας ακολουθεί πιστά και σας εμψυχώνει σε όλα, σχεδόν, τα παιχνίδια, να μην θέλουμε να βλέπουμε τη μεγάλη μας αγάπη.

Η Δόξα υπήρχε πριν από μας και θα συνεχίσει στο μέλλον. Δεν αξίζει τέτοιων συμπεριφορών. Θέλω να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι κομπάρσου και αυτόν τον στόχο θα τον στηρίξω όσο είμαι στα ηνία της.

Σε αυτή την ομάδα, σε αυτή την πόλη, αξίζουν πολλά περισσότερα. Με ταπεινότητα, ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του...".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν ασχολείσαι με το Airbnb, το Syncbnb θα το λατρέψεις

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24