ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Οπαδός συνάντησε τον Καντέ και ξέσπασε σε δάκρυα

Τσέλσι: Οπαδός συνάντησε τον Καντέ και ξέσπασε σε δάκρυα

Η Τσέλσι προσκάλεσε ένα γκρουπ φίλων της να παρακολουθήσουν μία από τις τελευταίες προπονήσεις της και μία εξ αυτών δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν συνάντησε τον Ενγκολό Καντέ (VIDEO).

H προπόνηση τη Πέμπτης ήταν ιδιαίτερη για την Τσέλσι αφού ένα γκρουπ οπαδών της είχε την ευκαιρία όχι μόνο να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Κόμπαμ και να δει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας (χάρη στο Ίδρυμα Willow), αλλά και να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους και να κερδίσει αυτόγραφα.

Εκείνη πάντως που ξεχώρισε και "ανάγκασε" τους Λονδρέζους να φτιάξουν video με την ίδια πρωταγωνίστρια ήταν η Telamsile Dlamini, με την 21χρονη να συναντάει τον Ενγκολό Καντέ και να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση για το ραντεβού της με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή.

"Σήμερα ήταν μία πολύ ξεχωριστή ημέρα επειδή συνάντησα τον αγαπημένο μου ποδοσφαιριστή, Ενγκολό Καντέ. Ήταν υπέροχη εμπειρία και νομίζω πως όλοι το διασκέδασαν αυτό που έγινε. Ήταν κάτι το μοναδικό", δήλωσε η φίλη των "μπλε", που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Καντέ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ