ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι - Νότιγχαμ: Τα δύο γκολ του Μοράτα

Chelsea's Alvaro Morata, center, scores the opening goal past Nottingham Forest goalkeeper Luke Steele, left, during the English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Alvaro Morata, center, scores the opening goal past Nottingham Forest goalkeeper Luke Steele, left, during the English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Με δύο γκολ του Άλβαρο Μοράτα η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα μετά τις 29 Νοεμβρίου και το ματς με τον ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Τσέλσι άνοιξε το σκορ κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ χάρη στο γκολ του Μοράτα. Στο 49' ο Χάτσον-Οντόι από δεξιά έκανε ένα δυνατό γύρισμα, χαμηλά, στην περιοχή και ο Μοράτα στην κίνηση δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 1-0.

Αυτό ήταν το όγδοο γκολ του Ισπανού φορ στη σεζόν και πρώτο μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Europa League, στις 29 Νοεμβρίου.

Δείτε το γκολ της Τσέλσι

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μοράτα έβαλε και δεύτερο γκολ κάτι που είχε να κάνει από τις 4 Νοεμβρίου και το ματς με την Κρίσταλ Πάλας! Ο Χάτσον-Οντόι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μοράτα κέρδισε στον αέρα τον Γιάκομπ και με κεφαλιά σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά και της ομάδας του, στο ματς.

Δείτε το 2-0 για την Τσέλσι

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ