ΤΣΕΛΣΙ

Σάρι: "Το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο γράφετε"

Chelsea's team manager Maurizio Sarri gives instructions to Chelsea's Eden Hazard, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Dec. 22, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Maurizio Sarri gives instructions to Chelsea's Eden Hazard, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Dec. 22, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ανέφερε ότι είχε επαφές με τους διοικούντες για την κατάσταση στην Τσέλσι και τόνισε πως τελικά αντιλήφθηκε ότι οι δημοσιογράφοι μεγαλοποιούν το θέμα και δεν θα πρέπει ν' ανησυχεί για τη δουλειά του.

Μετά το 2-0 της Τσέλσι επί της Τότεναμ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για την 28η αγωνιστική της Premier League, ο Μαουρίτσιο Σάρι ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του στην παρουσία στον πάγκο των μπλε.

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε ότι είχε επαφές με τους διοικούντες για την κατάσταση και τόνισε πως τελικά αντιλήφθηκε ότι οι δημοσιογράφοι μεγαλοποιούν το θέμα και κατάλαβε πως δεν θα πρέπει ν' ανησυχεί καθόλου για τη δουλειά του.

"Μίλησα με το σύλλογο δυο ή τρεις φορές τις τελευταίες μέρες. Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο γράφετε. Δεν ξέρω, αλλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Σε αυτή τη δουλειά πάντοτε είσαι υπό πίεση, αλλά μακάρι να έχεις πίεση μια φορά το εξάμηνο...".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ