ΤΣΕΛΣΙ

"Μίδας" στην Τσέλσι ο Αζάρ!

Chelsea's Eden Hazard celebrates with the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Eden Hazard celebrates with the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Το ποδοσφαιρικό του βάρος του σε... χρυσάφι θα εισπράξει από την Τσέλσι ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος (αντ)αμείβεται αδρά για την απόφασή του να παραμείνει πιστός στους Λονδρέζους.

Το "φλερτ" με την Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατέληξε σε "γάμο" με τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος επέλεξε να μείνει αφοσιωμένος στην Τσέλσι , που φέρεται διατεθειμένη να "ματώσει" οικονομικά στον βωμό του Βέλγου σούπερ σταρ, προσφέροντας γη και ύδωρ για την αφεντιά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", αν και το συμβόλαιο του Βέλγου αρτίστα της μπάλας εκπνέει σε δύο χρόνια, ο σύλλογος της αγγλικής πρωτεύουσας προτίθεται να στρώσει χαλί εκατομμυρίων στον 27χρονο άσο, προκειμένου να "δέσει" το ποδοσφαιρικό του μέλλον στο "Stamford Bridge" με νέο πολυετές super deal.

Πιο συγκεκριμένα, οι "μπλε" φέρονται αποφασισμένοι να μετατρέψουν σε... κροίσο τον Αζάρ, ο οποίος σε περίπτωση που βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, τότε θα "φουσκώσει" τον τραπεζικό του λογαριασμό με περισσότερα από 17 εκατ. ευρώ ετησίως!

Με αυτή την (στρατηγική) κίνηση, οι "pensioners" στοχεύουν να απομακρύνουν τους επίδοξους μνηστήρες από το ακριβότερο περιουσιακό τους στοιχείο, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουν να διατηρήσουν στις τάξεις τους έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, ικανό να κάνει την διαφορά και να ανατρέψει τις ποδοσφαιρικές ισορροπίες.

Μένει να δούμε εάν το "απαγορευμένο φρούτο" -παρατσούκλι που του έχουν κολλήσει οι φίλοι των "blues"- θα (απο)δεχθεί την αγγλική πρόταση, επεκτείνοντας την συνεργασία του, ή θα επιλέξει την... ηρωική έξοδο από το Νησί, με δέλεαρ το Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ