ΤΣΕΛΣΙ

"Κύμα" αποχωρήσεων στην Τσέλσι

Chelsea players look dejected after they lost the Community Shield soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley, London, Sunday, Aug. 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea players look dejected after they lost the Community Shield soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley, London, Sunday, Aug. 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Ματέο Κόβατσιτς από την Τσέλσι, δημιουργεί συνωστισμό στον χώρο της μεσαίας γραμμής των “μπλε”, που ετοιμάζονται να ξεφορτώσουν την ποδοσφαιρική τους... πραμάτεια.

Ο Ματέο Κόβατσιτς βρίσκεται προ των πυλών της Τσέλσι, με την επικείμενη άφιξη του Κροάτη χαφ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, να σηματοδοτεί την αναχώρηση μιας τετράδας παικτών από το "Στάμφορντ Μπριτζ" για άλλες πολιτείες.

Η (φαινομενική) πληρότητα στα τετραγωνικά του κέντρου, οδηγεί τον σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας σε "καρέ" αποχωρήσεων, με την "black list" να απαρτίζεται από τους Ντάνι Ντρίνκγουοτερ, Τιεμού Μπακαγιόκο, Ρος Μπάρκλεϊ και Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, οι οποίοι αναμένεται -προσεχώς- να κουνήσουν μαντήλι από τους "μπλε", σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί..

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ