ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κοντά στην Τσέλσι ο Πούλισιτς"

Borussia Dortmund's Christian Pulisic celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group A soccer match between Club Brugge and Borussia Dortmund at the Jan Breydel Stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Borussia Dortmund's Christian Pulisic celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group A soccer match between Club Brugge and Borussia Dortmund at the Jan Breydel Stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Σύμφωνα με τη "Daily Mail", ο 20χρονος, Κρίστιαν Πούλισιτς, της Ντόρτμουντ βρίσκεται κοντά στη μετακόμισή του στην Τσέλσι.

Έτοιμη για μια μεγάλη μετεγγραφική βόμβα είναι η Τσέλσι. Σύμφωνα με τη "Daily Mail" και τον "Guardian" ο 20χρονος, Κρίστιαν Πούλισιτς, της Ντόρτμουντ βρίσκεται κοντά στη μετακόμισή του στους μπλε του Λονδίνου, που θέλουν όσο τίποτα τον ταλαντούχο μέσο!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η λονδρέζικη ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τον Αμερικανό, το συμβόλαιο του οποίου με τη Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να πουληθεί, ώστε οι Βεστφαλοί να πάρουν τα χρήματα που θέλουν.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει πως Τσέλσι βιάζεται υπό τον κίνδυνο να τιμωρηθεί με απαγόρευση μετεγγραφών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για περιπτώσεις νεαρών παικτών και έτσι έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση του Πούλισιτς.

Η γερμανική ομάδα ζητάει περισσότερα από 70 εκατ. ευρώ για τον Πούλισιτς, την ώρα που τον παίκτη τον θέλει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα αυτή την στιγμή στα ευρωπαϊκά γήπεδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ