ΜΠΑΓΕΡΝ

Βέρντερ - Μπάγερν 0-1: Ο Λεβαντόβσκι άνοιξε το δρόμο προς τον τίτλο

Bayern's Robert Lewandowski, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between Werder Bremen and Bayern Munich in Bremen, Germany, Tuesday, June 16, 2020. Because of the coronavirus outbreak all soccer matches of the German Bundesliga take place without spectators. (AP Photo/Martin Meissner, Pool)
Bayern's Robert Lewandowski, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between Werder Bremen and Bayern Munich in Bremen, Germany, Tuesday, June 16, 2020. Because of the coronavirus outbreak all soccer matches of the German Bundesliga take place without spectators. (AP Photo/Martin Meissner, Pool) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι νίκησε την άμυνα της Βέρντερ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος της Μπάγερν (VIDEO).

Η Βέρντερ, που παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή της στην κατηγορία, έβαλε δύσκολα στην Μπάγερν για σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο κρατώντας την στο μηδέν και επιτρέποντάς της να έχει ελάχιστες φάσεις στην εστία της, όμως στο 43' λύγισε.

Για αυτό την ευθύνη την είχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον δεινό στράικερ των Βαυαρών να δέχεται την ασίστ του Μπόατενγκ (πρώτη του στη σεζόν στην Bundesliga) και αφού έκανε το κοντρόλ να εκτελεί με σουτ μέσα από την περιοχή τον Παβλένκα για το 1-0.

Αυτό ήταν το 31ο γκολ του "Λέβα" στη φετινή Bundesliga και 45ο σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Πολωνό στράικερ να βάζει μπροστά στο σκορ την Μπάγερν στην Βρέμη και να την έχει πλέον 45 αγωνιστικά λεπτά μακριά από το 8ο σερί πρωτάθλημα, με δεδομένο πως κλειδώνει τον τίτλο με νίκη στο "Βέζερ Στάντιον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ