ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Χάμες θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ

Real Madrid's James Rodriguez gestures to an assistant referee during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Aug. 27, 2016. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's James Rodriguez gestures to an assistant referee during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Aug. 27, 2016. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Κολομβιανός μέσος της Μπάγερν, Χάμες Ροντρίγκες, κλείνει τ' αυτιά του στο ενδιαφέρον των Άρσεναλ και Γιουβέντους, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το πέρας του δανεισμού.

Το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες μοιάζει αβέβαιο, καθώς ο δανεισμός του με την Μπάγερν εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Οι Βαυαροί έχουν τη δυνατότητα να τον κάνουν δικό τους καταβάλλοντας το ποσό των 60.000.000 ευρώ στη Ρεάλ, όμως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι θα καλύψουν τελικά τη ρήτρα.

Οι "μνηστήρες" του Κολομβιανού χαφ είναι αρκετοί με την Άρσεναλ και τη Γιουβέντους να φημολογείται ότι θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο, ο Χάμες δείχνει να προτιμά να γυρίσει στη Μαδρίτη. "Στη Μαδρίτη έχω τα πάντα, το σπίτι μου και τους ανθρώπους που με αγαπούν. Κρατάω επαφές με κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης."

'Ομως, κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει ακόμη για τον Κολομβιανό και περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν όσο φτάνει η ημερομηνία της λήξης του συμβολαίου του με την Μπάγερν. "Θα περιμένω να δω τι θα γίνει, αλλά προς στιγμής έχω συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου. Θέλω απλά να τελειώσει η σεζόν."

O Xάμες Ροντρίγκες δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό στην ομάδα του Μονάχου, καθώς έχει πετύχει μονάχα τρία γκολ και έχει μοιράσει ακόμη τρεις ασίστ, ενώ δεν έχει καθιερωθεί στην αρχική 11αδα. Βέβαια, ο τραυματισμός του στο γόνατο που τον άφησε έξι αγωνιστικές εκτός δράσης συνέβαλε στην φετινή του μέτρια προς κακή σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ