ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι επέλεξε τους 5 αγαπημένους του επιθετικούς

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι επέλεξε τους 5 αγαπημένους του επιθετικούς
PETER KNEFFEL/DPA VIA AP

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποκάλυψε τους πέντε αγαπημένους του στράικερς, με τους δύο εξ αυτών να αγωνίζονται στην La Liga και έναν να είναι ανταγωνιστής του στην Bundesliga.

Λίγο πριν επιστρέψει στα γήπεδα φορώντας τη φανέλα της Μπάγερν για τα υπόλοιπα ματς της φετινής Bundesliga, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα "Goal.com" για τους πέντε αγαπημένους επιθετικούς του και δεν δίστασε να τους ονοματίσει.

Εξ αυτών, δύο αγωνίζονται στην La Liga, ένας στην Premier League, ένας στην Ligue 1 και ένας στην Bundesliga όπως και ο Πολωνός σέντερ φορ. "Είναι μία δύσκολη ερώτηση.

Εάν μιλάμε για 9άρια, θα έλεγα τους: Καρίμ Μπενζεμά, Τίμο Βέρνερ, Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Αγκουέρο και Κιλιάν Εμπαπέ", είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον παίκτη που βλέπει να ξεπετάγεται, ο "Λέβα" στάθηκε στον Έρλινγκ Χάαλαντ που μετράει ήδη 12 γκολ σε 11 παιχνίδια του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ μετά τη μετακόμισή του στους Βεστφαλούς από την Ζάλτσμπουργκ τον περασμένο Ιανουάριο.

"Έχει τεράστια προοπτική, έχει όμως ακόμα χρόνο. Δεν θέλω να προσθέσω πίεση πάνω του με τις δηλώσεις μου. Εάν δουλέψει σκληρά, μπορεί να γίνει καλύτερος παίκτης και να φτάσει σε τοπ επίπεδο.

Για αυτό, θα είναι καλό για αυτόν να μείνει στην Bundesliga αρκετό καιρό μέχρι να κάνει το επόμενο βήμα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ