ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γυναίκα του Τόμας Μίλερ "κράζει" τον Κόβατς μέσω Instagram!

Η γυναίκα του Τόμας Μίλερ "κράζει" τον Κόβατς μέσω Instagram!

Ο Νίκο Κόβατς άφησε για μία ακόμα φορά εκτός αρχικού σχήματος τον Τόμας Μίλερ και όταν τον έβαλε στο 71' στο ματς προκάλεσε την "έκρηξη" της συντρόφου του Γερμανούς διεθνούς επιθετικού (PHOTO).

H Μπάγερν παρατάχτηκε στην "Allianz Arena" με πολύ καλή ψυχολογία από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (οι δύο στο πρωτάθλημα, στην έδρα των Βόλφσμπουργκ και Μάιντς), όμως απέναντι στην Φράιμπουργκ υπέπεσε σε μεγάλη γκέλα.

Αντιμετώπισε δυσκολίες στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, κατάφερε στο 80' να λύσει το γόρδιο δεσμό με τον Ναμπρί αλλά στο 89' ισοφαρίστηκε από τον Χόλερ, για να μείνει το 1-1 μέχρι το φινάλε και να μείνει τέσσεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, ήρθε η ώρα να επιστρέψει και η γκρίνια για τον Νίκο Κόβατς, με το πρόσωπο που αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο τον Κροάτη τεχνικό να μην είναι κάποιος παίκτης αλλά... WAG!

Συγκεκριμένα, η Λίζα Μίλερ, σύζυγος του Τόμας Μίλερ, η οποία εξοργίστηκε από το γεγονός πως ο Γερμανός διεθνής επιθετικός έμεινε για 70 λεπτά στον πάγκο (έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν) και όταν τον είδε να μπαίνει στο 71' αντί του Χάμες Ροντρίγκες, ξέσπασε στον προπονητή.

Αυτό το έκανε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, με την Λίζα Μίλερ να ανεβάζει φωτογραφία την ώρα που ο άνδρας της δεχόταν οδηγίες από τον πάγκο πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο, με το εξής σχόλιο:

"Χρειάστηκε 70 λεπτά μέχρι εκείνος (σ.σ. ο Κόβατς) να καταλάβει το προφανές (σ.σ. να βάλει τον Μίλερ να παίξει)".

Η γυναίκα του Τόμας Μίλερ "κράζει" τον Κόβατς μέσω Instagram!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ