ΜΠΑΓΕΡΝ

Φλικ: "Τα ρεκόρ είναι ένα αξεσουάρ, το σημαντικό είναι το πρωτάθλημα"

Φλικ: "Τα ρεκόρ είναι ένα αξεσουάρ, το σημαντικό είναι το πρωτάθλημα"

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να βρίσκεται κοντά στη κατάρριψη του ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Bundesliga, όμως ο τεχνικός των Βαυαρών Χάνσι Φλικ τόνισε ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (6/6) η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 4-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν εκτός έδρας και έφτασε τα 90 γκολ στην εφετινή σεζόν της Bundesliga. Στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια οι Βαυαροί μπορούν να σπάσουν ένα ρεκόρ που κρατούν οι ίδιοι από τη περίοδο 1971/1972.

Συγκεκριμένα, τότε η Μπάγερν Μονάχου είχε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 101 τέρματα. Από εκείνη τη χρονιά κανείς δεν κατάφερε να το σπάσει, με τη φετινή ομάδα των Βαυαρών να έχει φτάσει πάρα πολύ κοντά.

Ωστόσο, από τέτοια ρεκόρ δεν εντυπωσιάζεται ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χανς Ντίτερ Φλικ, ο οποίος τόνισε ότι το σημαντικότερο αυτή την στιγμή είναι η εξασφάλιση του πρωταθλήματος: "Το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι να γίνουμε πρωταθλητής. Όλα τα άλλα είναι αξεσουάρ. Θα ήταν απλά καλό να σπάσουμε το ρεκόρ".

Η Μπάγερν μετράει 70 βαθμούς έως τώρα και κρατάει την δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα Μπορούσια Ντόρτμουντ σε απόσταση επτά πόντων.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ