ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Το ποδόσφαιρο έχει γίνει επιχείρηση, όλα γίνονται για τα χρήματα"

Barcelona's head coach Ernesto Valverde sits on the bench before the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Barcelona at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's head coach Ernesto Valverde sits on the bench before the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Barcelona at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τη διεξαγωγή του ισπανικού Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του αλλά και την απογοήτευσή του.

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού Σούπερ Καπ που γίνεται στη Σαουδική Αραβία. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ημιτελικό (09/01, 21.30), με τη νικήτρια ομάδα να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό που έκανε περίπατο απέναντι στη Βαλένθια, κερδίζοντας τις "νυχτερίδες" με 3-1.

Ο "Τσινγκούρι" ρωτήθηκε για το νέο φορμάτ της διοργάνωσης, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για το δρόμο που έχει πάρει πλέον το ποδόσφαιρο.

"Το ποδόσφαιρο πλέον έχει γίνει επιχείρηση που απλά βγάζει χρήματα. Είναι μία βιομηχανία που σκοπό έχει τα έσοδα. Γι' αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος διεξαγωγής φέτος και πρέπει να το συνηθίσουμε.

Για εμένα είναι περίεργο που έχουν μπει δύο ακόμα ομάδες. Είναι ξεκάθαρο πως γίνεται για τον κόσμο και το θέαμα όλο αυτό. Τώρα βρισκόμαστε εδώ. Όμως σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το να παίζαμε στο σπίτι μας".

Photo Credits: AP / Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ