ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες καλεί Πογκμπά στην Μπαρτσελόνα

FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το εγκώμιο του Πολ Πογκμπά έπλεξε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του πως θα ήθελε για συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα τον 25χρονο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καλύτερα να τον έχεις συμπαίκτη, παρά αντίπαλο. Ο Λουίς Σουάρες μίλησε με κολακευτικά λόγια για τα ποδοσφαιρικά χαρίσματα του Πολ Πογκμπά, ενώ υποστήριξε πως θα ήθελε να τον δει ντυμένο στα χρώματα των "μπλαουγκράνα".

"Είναι παίκτης που βρίσκεται στην ελίτ του ποδοσφαίρου και έχει κερδίσει τα πάντα. Θέλουμε πάντα να έχουμε τους καλύτερους. Δεν ανήκει στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα ήταν ευπρόσδεκτος", ανέφερε ο Ουρουγουανός "killer" των Καταλανών για τον αστέρα των "κόκκινων διαβόλων" και Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την εθνική Γαλλίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό δίκτυο "RAC1".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ