ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Ο Μέσι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο "Καμπ Νου"

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Κίκε Σετιέν μίλησε για την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα, το μέλλον του ισπανικού πρωταθλήματος και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στο Καμπ Νόου.

Μεγάλη συνέντευξη στο "TV3" παραχώρησε ο Κίκε Σετιέν. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, μίλησε για την κατάσταση στο σύλλογο, το μέλλον του ισπανικού πρωταθλήματος και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στο Καμπ Νόου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο που είναι η κατάκτηση του Champions League με τους Καταλανούς.

"Λέω στους παίκτες πως... βιάζομαι, πως δεν έχω χρόνο για χάσιμο και θέλω να κατακτήσω το Champions League και τη LaLiga. Αν μπορώ να φτάσω και στα δύο, ακόμα καλύτερα..." δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Μπαρτσελόνα αποκαλύπτοντας ότι: "Έχω υπογράψει για ενάμισι χρόνο (σ.σ. έως το καλοκαίρι του 2021), με οψιόν για άλλο ένα έτος κθ εύχομαι να το εξαντλήσω, αλλά και να το ανανεώσω αυτό το συμβόλαιο".

Σε ερώτηση για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος Ισπανίας είπε: "Αυτό που θα ήθελα πολύ είναι να παίξουμε και να αναδειχθούμε πρωταθλητές παίζοντας... Αυτό είναι ξεκάθαρο. Η κατάσταση προς το παρόν είναι έτσι. Δεν ξέρω όμως αν θα άξιζε να τελειώσει η LaLiga όπως είναι, θα είναι αδιάφορο για μένα. Όχι, δεν θα νιώσω... πρωταθλητής εάν έχω δύο βαθμούς περισσότερους. Αλλά όχι αυτό δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Ζούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό και αυτό που με απασχολεί είναι να το ξεπεράσουμε και να λυθεί όλο αυτό το συντομότερο δυνατόν. Να μπορούμε να βγούμε έξω και να αγκαλιάσουμε τους ηλικιωμένους. Τα υπόλοιπα είναι περιττά και δεν δίνω πολύ μεγάλη σημασία. Αν πρέπει να τελειώσουμε , τότε... τελειώνει. Κι αν παίξουμε, υπέροχα...".

Τέλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν στον Σύλλογο, αλλά και στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι: "Το ιδανικό θα ήταν να εργαζόμαστε σε ένα "θετικό" περιβάλλον. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν τον Μέσι. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο "Καμπ Νου"".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ